Sağlıkta Şiddet Olaylarına Bir Yenisi Eklendi! Bu Sefer de 6 Aylık Hamile Hemşireye Saldırdılar!

İstanbul Esenyurt'ta bir hasta yakını kavga ettiği hemşireye pansuman kapısının yakınındaki kaldırım taşını atmak istedi. Doktorlar ve hemşireler saldırganın atmak üzere olduğu taşı son anda alarak faciayı önledi.

Sağlıkta Şiddet Olaylarına Bir Yenisi Eklendi! Bu Sefer de 6 Aylık Hamile Hemşireye Saldırdılar!

Sağlıkta şiddet olaylarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Korkunç olay, sabah saatlerinde Akçaburgaz Mahallesi'ndeki sağlık merkezinde yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre  daha önce ameliyat olan bir kadın pansuman için sağlık merkezine geldi.

Sağlık personeli yanında kimliği olmayan hastaya müdahale edemeyeceklerini belirtti. Bunun üzerine hastanın yakınındaki şahıs kendi kimliğini uzatarak kayıt istedi. Böyle bir şeyin gerçekleşemeyeceğini belirten hemşire ile hasta yakını arasında sözlü tartışma yaşandı. Hemşireyi darp etmeye çalışan şahıs daha sonra kaldırım taşı alarak burada 6 aylık hamile olduğu belirtilen hemşireye fırlatmak istedi. Sağlık merkezi çalışanlarınca son anda önlenen olayın ardından , Arzu Ilgaz isimli hemşire durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde kaçan saldırganın kısa süre sonra yakalandığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.