Sağlık Personellerini İlgilendiren Son Dakika Açıklaması

Son dakika haberi: Sağlık personellerini ilgilendiren açıklama geldi. Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir yaptığı açıklamada yeni döner sermaye düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Sağlık Personellerini İlgilendiren Son Dakika Açıklaması

Sağlık personellerini sevindiren açıklama: Döner sermayeye düzenleme geliyor.

Sağlık-Sen Türkiye Buluşması 'na katılan ve burada bazı açıklamalarda bulunan  Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, yeni döner sermaye yönetmeliğinin bir ay içerisinde açıklanacağına yer verildi.

Sağlık-Sen Türkiye Buluşması Ankara Kızılcahamam 'da gerçekleştirildi. Programda konuşan Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir önemli açıklamalarda bulundu. Sağlık çalışanlarının büyük fedakarlık göstererek çalıştıklarını ifade ederek açıklamasına başlayan Eldemir, sağlıkta şiddetin önlenmesi için bakanlığın ek yaptırımları hayata geçireceğini dile getiren Eldemir, "Yakın zamanda sağlıkta şiddeti önleyecek eylem planımızı açıklayacağız. Sağlık çalışanlarının hasta yükünü azaltan ve fiziksel ortamlarını düzelten bir yaklaşımla eylem planımızı hayata geçireceğiz. Sağlık çalışanlarının yıpranma payında yaşadığı eksiklikler üzerinde de çalışıyoruz" dedi.

AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Yıllardır sağlık çalışanlarını mağdur eden döner sermaye sistemiyle ilgili de konuşan Bakan Yardımcısı Eldemir şu ifadeleri kullandı:

"Herkesi memnun edecek adaletli bir döner sermaye taslağı hazırladık. Çalışmalarımız sürüyor bir ay içerisinde neticelendireceğiz"

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA