Sağlık İşçisi Alımı Nihai Listeleri Ne Anlama Geliyor? Bundan Sonra Ne Olacak?

Sağlık Bakanlığı kadrolu kamu işçisi alımı Ankara ve İstanbul nihai listeleri önceki gün yayımlandı. Peki yayımlanan listeler ne anlama geliyor?

Sağlık İşçisi Alımı Nihai Listeleri Ne Anlama Geliyor? Bundan Sonra Ne Olacak?

Sağlık işçisi alımı nihai listeleri ne anlama geliyor.

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasında önceki gün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda geçtiğimiz haftalarda başvuruları alınan sağlık işçisi için nihai listelere yer verildi. İŞKUR'da yayımlanan duyuruda iki liste yayımlandı. Söz konusu listelerin üzerine Ankara ve İstanbul listeleri yer alıyor.

Yayımlanan ilk listede 55 bin 538 kişinin adı yer alırken  diğer listede de 51 bin 767 kişinin adına yer verildi. Yayımlanan bu duyuru birçok adayın kafasını karıştırdı. Adaylar bu listelerin ne anlama geldiğini araştırıyor. Adı listede çıkan adaylar, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini araştırıyor. Biz de Kamubulteni.com olarak adayların kafasındaki soru işaretini gidermek için bu haberimizi kaleme aldık.

YAYIMLANAN LİSTELER

İŞKUR tarafından önceki gün yayımlanan duyuruda personel alımı sonuçlarına ilişkin şuifadelere yer verildi:

Çalışma İli : İSTANBUL

Kuraya Tabi Olarak Kamu Talebinde Gönderilenler Listesi 00004622788 Nolu Nihai Liste 

Çalışma İli : ANKARA
Kuraya Tabi Olarak Kamu Talebinde Gönderilenler Listesi 00004610851 Nolu Nihai Liste

BU LİSTELER NE ANLAMA GELİYOR?

Yayımlanan bu listelerdeki adaylar, 25 Ekim 2018 günü gerçekleşecek olan kura çekimine hak kazanan adaylar. Yukarıda yazan listelere göz atın ve isminizi bulun. Adınız varsa, söz konusu personel alımı için kuraya katılmaya hak kazanmışsınız demektedir. 25 Ekim günü Ankara'da gerçekleşecek kura çekimi ile atanmaya hak kazanan adaylar belli olacak.

YENİ İLLER AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK, KURA ÇEKİMİ SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara