Sağlık Bakanlığı'nda Kuralar Çekildi ve Tüm Sonuçlar Açıklandı

Sağlık Bakanlığı kadrolu 5298 işçi alımında başvuru sonuçları açıklandı. Kura çekimleri 25 ve 26 Ekim tarihlerinde yapıldı ve sonuçlar erişime açıldı.

Sağlık Bakanlığı'nda Kuralar Çekildi ve Tüm Sonuçlar Açıklandı

Sağlık Bakanlığı kadrolu sağlık işçisi alımında tüm kuralar çekildi.

Eylül ayının ilk günlerinde yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı, Türkiye geneline bulunan hastanelerde istihdam etmek üzere mezuniyet sınav ve yaş şartı olmadan sağlık işçisi alımı yaptı.

Taşeron işçilere kadro verilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı, bünyesindeki hastanelere açıktan alım ile kadrolu işçi alımı yapıyor. Temizlik personeli, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz gibi kadrolara yapılan kadrolu sağlık işçisi alımında dün ve bugün kuralar çekildi.

Eylül ayının başında alınan başvuruların ardından kuraya katılacak adayların isimleri belirlendi. Daha önce yapılan açıklamada kura çekiminin 25 Ekim günü yapılacağına yer verildi. Ancak başvuru sayısının çok olması nedeniyle kura çekimi 2 güne ayrıldı. 25 ve 26 Ekim günlerinde sağlık işçisi alımında kuralar çekildi.

26 Ekim günü de geride kaldı ve Sağlık Bakanlığı, Ankara 'da katılımcıları almadan kuraları çekti. Yoğun başvuru olması nedeniyle adayların kura çekimine alınmadığı kurada son isimler de belirlendi ve 5298 sağlık işçisinin ataması yapıldı.

SONUÇ SAYFASI

Sağlık işçisi alımı sonuçlarını sorgulamak için aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın. Açılan sayfada öncelikle Ben Robot Değilim kısmını tıklayın. Daha sonra T.C. kimlik numaranızı, Cilt, Sıra ve Aile sıra noyu başında sıfır olmadan yazarak sorgulayın. Sonuç karşınıza çıkacaktır.

 https://iscisonuc.saglik.gov.tr 

Yeni sağlık işçisi alımı yapılacak. İlan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara