Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçiye Vereceği Maaşı Açıkladı (Temizlik-Güvenlik Görevlisi ve Klinik Destek Elemanı Maaşları)

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçiye vereceği maaşı açıkladı. Bakanlık Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ve işe alınacak güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, temizlik personeli ile aşçılara verilecek maaşlar kamubulteni.com'da.

Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçiye Vereceği Maaşı Açıkladı (Temizlik-Güvenlik Görevlisi ve Klinik Destek Elemanı Maaşları)

14 bin işçiye verilecek maaş açıklandı.

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı başvurusu bugün başladı. Bakanlık bünyesinde hastanelerde çalıştırılacak personellere verilecek maaşlarla ilgili Sağlık Bakanlığı 'ndan açıklama geldi.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada adayların ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabileceğine yer verildi. 

BAŞVURU TARİHLERİ

14 bin sürekli işçi alımında adaylar başvurularını 26-30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yapacak. Başvuru şartları, alım yapılan şehirler ve başvuru adımları için TIKLAYIN

İKAMET ŞARTI VAR

Sağlık Bakanlığı taafından yapılan açıklamada , başvurularda ikametin dikkate alınacağına yer verildi. Açıklamada, "Bakanlığımızın ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

MAAŞ AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı YHGM tarafından yapılan resmi açıklamada , 14 bin sürekli işçi alımında kazanan adaylara verilecek maaşın ne kadar olacağına da yer verildi.

Bakanlık, işe alınacak 14 bin personelere yasal asgari ücret verileceğini duyurdu. Açıklamada "Sürekli işçi kadrolarına yerleşen adaylar, yasal asgari ücret ile göreve başlatılacaktır." denildi.

Peki sizce güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, aşçı ve temizlik personellerine asgari ücret verilmesi uygun mu? Ne kadar maaş verilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kura çekimi 8 Nisan 'da yapılacak. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN