Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı Canlı Takip

Sağlık Bakanlığı tarafından 10 bin işçi alımı için kura çekimi başladı.2 gün sürecek kura çekimini aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı Canlı Takip

Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli işçi kadrosuna alınacak 10 bin sürekli işçi kura çekimi başladı. YouTube üzerinden canlı yayınlanacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

Temizlik Görevlisi: 4.032 personel

Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 1.452 personel

Klinik Destek Elemanı (hastane): 1844 personel

Şoför: 465 personel

Elektrikçi (genel): 642 personel

İnşaat Boyacısı/Boyacı: 245 personel

Marangoz: 106 personel

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı: 537 personel

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı: 435 personel

Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı: 242

KURA ÇEKİMİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kura Çekimi 2 kısma ayrılıyor

06 Nisan 2022 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 09:30’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

07 Nisan 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 09:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)