Paramedikler Acil Serviste, KKM'de, İstasyonlarda, Aile Sağlığı Merkezlerinde ve Her Okula Sağlıkçı Projesi'nde İstihdam Bekliyor

Paramedik mezunları, Acil Serviste, KKM'de , İstasyonlarda, Aile Sağlığı Merkezlerinde ve "Her okula sağlıkçı projesi" kapsamında istihdam bekliyor.

Paramedikler Acil Serviste, KKM'de, İstasyonlarda, Aile Sağlığı Merkezlerinde ve Her Okula Sağlıkçı Projesi'nde İstihdam Bekliyor

Paramedikler her okula sağlıkçı alımında istihdam bekliyor.

Acil Sağlık Hizmetleri mensubu olan Paramedikler, vatandaşlara nefes, hayat olmak için atama bekliyor. Mezun olan on binlerce paramedik, yüksek KPSS puanı nedeniyle , düşük atama nedeniyle görevini yapamıyor. 

KPSS'DE PARAMEDİK ŞOVU

KPSS 'de paramedik mezunlarının yüksek alması nedeniyle 90'ın üzerinde alan adaylar bile branş sıralamasında ilk 500'e giremedi. Ön lisans KPSS'de gelen sonuçlara baktığımızda, Türkiye genelinde 6 bin sıralaması olan aday branş sıralamada 2939. sırada. Buna göre baktığımızda 87 üzeri alan her 2 adaydan birinin paramedik mezunu olduğu sonucu ortaya çıkıyor.

ATAMA OLMALI

Atama bekleyen paramedikler, "Acil Sağlık Hizmetleri mensubu Paramedikler vatandaşa nefes olmak için atama bekliyor.Acil Serviste, KKM'de , İstasyonlarda, Aile Sağlığı Merkezlerinde ve "Her okula sağlıkçı projesi" kapsamında MEB'e bağlı kuruluşlarda istihdam bekliyoruz" ifadeleri ile Sağlık Bakanlığından, hükümetten atama bekliyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilir, bu haberi sosyal mecralardan paylaşarak sesinizi duyurabilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN