Gazi Üniversitesi Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı-O Kadroya 95 PKSS ile Alım Oldu

Gazi Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlarda yüksek KPSS'li adayların yerleştiği görüldü.

Gazi Üniversitesi Kamu Personeli Alımı Sonuçları Açıklandı-O Kadroya 95 PKSS ile Alım Oldu

Gazi Üniversitesi 162 personel alımı için başvuruları geçtiğimiz haftalada aldı. Başvuruların alınmasıın ardından adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

Gazi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verdi. Söz konusu açıklamada yerleştirmeye hak kazanan adaylar ile yedek adayların isim listesine yer verildi ve yerleşmeye hak kazanan adayların yapacakları işlemlere ilişkin bilgiler verildi.

Gazi Üniversitesi 'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yerleştirme Sonuçlarını görmek için başvuru yaptığınız ilgili pozisyon adı üzerine tıklayınız.

HEMŞİRE

FİZYOTERAPİST

BESLENME VE DİYETETİK

SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ)

SAĞLIK TEKNİKERİ (TIBBİ GÖRÜNTÜLEME)

SAĞLIK TEKNİKERİ (ANESTEZİ)

SAĞLIK TEKNİKERİ (ACİL)

AÇIKLAMA

Sözleşmeli Personel Pozisyonuna yerleşmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte en geç 19 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar (17:30) Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Birimine (Oda No:281) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Bu süre içerisinde başvurusunu yapmayan adayların yerleştirme işlemi geçersiz sayılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

İstenen Belgeler

1-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu. (İndirmek için tıklayınız) (Not: Yeni Kimliğe sahip adaylar güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunda eski kimliğe göre istenen bilgi hanelerini (Örn; Cüzdan Seri No, Cilt No vs) boş bırakacaklardır.)

Bilgisayar ortamında düzenlenecek olan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu fotoğraflı olarak 2 nüsha halinde elden teslim edilecektir.

Not-1: Söz konusu form üzerinde olası yapılabilecek düzeltme işlemi için ilgili formun bir örneğinin elektronik ortamda (Usb, Cd, E-Mail vs.) hazır bulundurulması faydalı olacaktır.

2-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Not-2: Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu olan adaylarla hizmet sözleşmesi imzalanacaktır.

Not-3: Posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Not-4: KPSS puanı eşit olan adaylar için "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliği"nin 23. maddesi esas alınmıştır.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

-202 24 10

-202 24 49

-202 24 08

95 KPSS İLE ALIM OLDU

Sağlık kadroları arasında en yüksek KPSS ile alım yapan Fizyoterapist kadrosuna 95 KPSS puanı ile alım oldu. 2016 KPSS sonrası olduğu gibi, Fizyoterapistlere az kadro açılması, düşük KPSS 'li adayların boşta kalmasına neden olacak.

Kamubulteni.com  | Ankara