Atama Bekleyen Sağlıkçılar TBMM'de

Atama bekleyen sağlık personelleri, bugün TBMM'de bir basın açıklaması yapacak. Yapılacak açıklama ile atama bekleyen personeller seslerini duyurmaya çalışacak.

Atama Bekleyen Sağlıkçılar TBMM'de

Atama bekleyen sağlık personelleri bugün TBMM'de.

2019 yılı sağlık personeli alımıaçıklaması hala gelmedi. Bütçe görüşmeleri de sona erdi ama 2019 yılında yapılacak sağlık personeli sayısı hala belli olmadı. Önceki yıllarda Şubat-Mart döneminde ilk merkezi atama için ilana çıkan Sağlık Bakanlığı, bu yıl ilanı geciktirecek gibi duruyor. 

Atama bekleyen sağlıkçılar ise , seslerini duyurmak için çalışmalarını sürekli olarak sürdürüyor. Twitter üzerinde etkinlikler yapan sağlıkçılar, seslerini duyurmaya çalışıyor. 

SAĞLIKÇILAR TBMM'DE

Atama bekleyen sağlıkçılar, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde toplanıyor. MHP Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan ile birlikte düzenleyecekleri basın toplantısında seslerini duyurmaya çalışacak olan Atama bekleyen sağlıkçılar platformu, mağduriyetlerini de dile getirecek.

MHP'li Vekil Aycan ile birlikte , Atama Bekleyen Sağlıkçılar Platformu Aras Ali Altıntaş başkanlığında sağlık personelleri, TBMM' de hazır bulunacak ve yapacakların basın açıklamasında atama taleplerini dile getirecek.

Sağlık personeli alımı açıklaması geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara