14 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı 9 Nisan 2020 (Sağlık Bakanlığı iscisonuc İŞKUR)

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımında yeni kuralar bugün başladı. Önceki gün yapılan kuranın sonucunun ardından kalan iller için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte son bilgiler.

14 Bin İşçi Alımı Kura Çekimi Başladı 9 Nisan 2020 (Sağlık Bakanlığı iscisonuc İŞKUR)

Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı.

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımında ilk kuralar dün çekildi. Önceki gün yapılan kura çekiminin ardındna sonuçlar gece saatlerinde açıklandı. Kurası dün çekilen iller şu şekildeydi:

"Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak"

Dün gerçekleştirilen kuranın sonucu Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı ve sonuçlara https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden bakılacağına yer verildi. 

REKOR BAŞVURU

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, 14 bin işçi alımına 737 bin 489 kişinin başvuru yaptığı bildirildi. Açıklamada , 14 bin asil ve 14 bin yedek aday belirleneceğine yer verildi. 

9 NİSAN 2020 KURASI BAŞLADI

Bu illerin dışında kalan iller için de bugün kura çekilecek. Edinilen son dakika bilgilerine göre Sağlık Bakanlığı, aşağıdaki şehirler için kura çekimine başladı. 

"Afyonkarahisar,  Ağrı,  Aksaray,  Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve  Yozgat"

Kura çekimi için çalışmalar 9.00 'da başladı. 

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı yukarıdaki iller için kura çekimini saat 18.00 'a kadar devam ettirecek. Kura çekiminin sona ermesinin ardından sonuçlar 20.00 'den sonra açıklanacak. Önceki gün sonuçlar saat akşam 10 civarında duyurulmuştu. Kadın erkek sonuçları bekleyen adaylar bu adreste: Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

SONUÇLARDAN BİLDİRİMLE HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN