Öğretmen Dizisine Yoğun Tepki

Son dakika haberi: Öğretmen dizisi hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığı  Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu öğretmen dizisine tepki gösterdi.

Öğretmen Dizisine Yoğun Tepki

Flaş: Öğretmen dizisine tepki.

Uzun süredir beklenen öğretmen dizisi önceki akşam Fox Tv ekranlarında yayımlandı. Gündemde tartışma konusu olan , yayımlanıp yayımlanmaması bir aralar tartışılan Öğretmen dizisi , önceki gece yayımlandıktan sonra sosyal medya üzerinde büyük infial yarattı. 

Twitter 'ın en çok konuşulan konuları arasında olan Öğretmen dizisi hakkında bürokratlardan ilk açıklama geldi. Sosyal medya gündeme #öğretmen  hashtagı ile giren  Öğretmen dizisi hakkında dikkat çeken bir açıklama Milli Eğitim Bakanlığı 'ndan geldi.

Sosyal medyada tepkili açıklamalar gelirken Milli Eğitim Bakanlığı  Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. 

Öğretmen dizisi ile ilgili kişisel yorumunu paylaşan Aydoğdu, "Tam bir fiyasko" dedi. 

Genel Müdür'ün paylaşımı şu şekilde:

Öğretmen,ne olursa olsun,sevgi çınarıdır.Kızarken bile o duyguyu sevgiyle besler.Şefkat ve edeple terbiye edendir,piskopat değildir. Adı:"ÖĞRETMEN".İçeriği,sadece ve sadece kocaman bir FİYASKO."

Siz izlediniz mi? Öğretmen dizisi nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.