Flaş: Ziya Selçuk'un Ayak Kemiği Kırıldı

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen programa bastonla katıldı. Bakan'ın ayak tarak kemiğinin kırıldığı belirtildi.

Flaş: Ziya Selçuk'un Ayak Kemiği Kırıldı

Flaş: Ziya Selçuk 'un ayak tarak kemiği kırıldı.

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile TÜBİTAK tarafından desteklenen Türkiye 24 'üncü Zeka Oyunları Yarışması Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla bugün düzenlendi.

BASTONLA GELDİ

Bugün kalabalık katılımla gerçekleşen program Bakanlıkta yapıldı.  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlıkta düzenlenen bu programa ayağında yürüteç ve elinde bastonla geldi.

AYAK TARAK KEMİĞİ KIRILDI

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya  Selçuk'un "ayak tarak kemiğinin" kırıldığı öğrenildi.

Ayrıca, Bakan Selçuk'un bastonunun üzerinde yazan "M.E.B. Ziya Selçuk" detayı da dikkat çekti.

ZİYA SELÇUK KİMDİR?

1 Mayıs 1961 yılında Ankara ’da dünyaya gelen Ziya Selçuk, Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi ’nde lisans eğitimini tamamladı ve Gelişim Psikolojisi alanında da yüksek lisans yapmıştı.

1989 yılında Hacettepe Üniversitesi ’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında doktorasını tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi’nde görev alan Selçuk, doçent ve profesör unvanlarını alan Selçuk, TED Üniversitesi’nin kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ziya Selçuk, birçok özel eğitim kurumunun kuruluşunda yer almış ve müfredat reformunda da başarılar elde etmiştir. 2003-2008 yıllarında Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı yaptı. 

Türkiye Zeka Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜBİTAK Grup Yürütme Komitesi Üyesi olan Selçuk, 3 çocuk babasıdır. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA