Eyvah Düşüyorum'da Öğretmenleri Kızdıran Skandal Soru

Star TV ekranlarında yayımlanan Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programında sorulan soru öğretmenlerin tepkisini çekti.

Eyvah Düşüyorum'da Öğretmenleri Kızdıran Skandal Soru

Star TV ekranlarında yayımlanan ve binlerce izleyici tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programında sorulan öğretmen sorusu tepkilere neden oldu.

Ünlü oyuncu Onur Buldu 'nun sunumu ile ekranlara gelen Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programında büyük bir gafa imza atıldı. Soruları genelde komik bir hava ile hazırlayan yarışma, öğretmenlerle ilgili sorduğu soruda da bunu yapınca büyük tepki çekti. Tepkiler sonrası Star Tv ile Onur Buldu birer özür mesajı yayımladı. 

Söz konusu yarışmada öğretmenler ile ilgili "Üç ay tatil yapıp bir de üstüne maaş aldıkları için kıskanılan meslek grubu hangisidir?" sorusu soruldu. Verilen harflerle cevabın öğretmenler olduğu görüldü. Bu soruya öğretmenlerden tepki geldi.

Söz konusu sorunun sorulmasının ardından öğretmenler , programı RTÜK 'e şikayet etti. 

ONUR BULDU 'DAN ÖZÜR MESAJI

Öğretmenlerin bu soruya  tepki üzerine programın yapımcıları ve sunucusu Onur Buldu, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı ve Öğretmenlerden özür diledi.

Yarışmanın sunucusu Onur Buldu, özür mesajında şu sözleri söyledi:

"Hocalarımızı kırmışız özür dileriz. asla bir kasıt veya aşağılama yapılmak istenmemiştir. hepinizi seviyorum canlar. büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim sevgiler saygılar"

STAR TV DE ÖZÜR MESAJI YAYIMLADI

Yarışmanın yayımlandığı televizyon kanalı Star TV'nin resmi sosyal medya hesaplarından bir özür mesajı yayımlandı. Yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Eyvah Düşüyorum" yarışmasında sorulan soru ile üzdüğümüz bütün değerli öğretmenlerimizden özür dileriz. Saygılarımızla.."

Kamubulteni.com  | Ankara