Zabıt Katibi, İcra Katibi, İnfaz Koruma Memuru Adayları Adalet Bakanlığı'ndan Personel Alımı Müjdesi Bekliyor

Adalet Bakanlığı'ndan 2018 KPSS puanıyla personel alımı müjdesi bekleyen adaylar sosyal medyada birleşerek 'Adaletikibin18imza' etiketiyle seslerini duyurmaya çalışıyor.

Zabıt Katibi, İcra Katibi, İnfaz Koruma Memuru Adayları Adalet Bakanlığı'ndan Personel Alımı Müjdesi Bekliyor

Yüzlerce adayın destek verdiği etikette adaylar 2018 KPSS puanlarıyla personel alımı haberleri beklediklerini belirtirken , zabıta katibi, icra katibi, infaz koruma memuru, mübaşir ve diğer kadrolar için gelecek güzel haberlere odaklandıklarını vurguluyorlar. Adalet Bakanlığı'nın hali hazırda 400 idare memuru alımı ile 418 memur alımı ilanı bulunuyor. Bakanlık resmi sayfasından yapılan duyuruda geçtiğimiz günlerde 418 kişilik alım için, "Bakanlığımız merkez teşkilatında bulunan 12 istatistikçi, 3 mimar, 2 diyetisyen, 1 şehir plancısı kadroları ile taşra teşkilatında bulunan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerine Ek1 listede sayısı ve yeri belirtilen 144 psikolog, 100 pedagog ve 156 sosyal çalışmacı kadrolarına sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır. Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, 2020- KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak kaydıyla, ilan edilen kadro sayısının 5 katı aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. KPSS puanı ile sözlü sınavda alınan puanın aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılması suretiyle ilan edilen kadro sayısı kadar atama yapılacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

Zabıt katibi, İcra Katibi, İKM ve diğer kadrolarla ilgili yapılacak açıklamalardan siz değerli ziyaretçilerimizi haberdar etmeyi sürdüreceğiz.

Siz hangi kadro için alım müjdesi bekliyorsunuz?

Haberin altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla beklediğiniz alım haberini,  yorumlarınızı bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.