Uzman Erbaş Adayları Saate Dikkat! Başvuru Şansını Kaybetmeyin

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı için başvuru yapacak adaylara önemli saat hatırlatması. Başvuru işlemlerinizi son güne bırakmayın.

Uzman Erbaş Adayları Saate Dikkat! Başvuru Şansını Kaybetmeyin

Uzman Erbaş Adayları Saate Dikkat! Başvuru Şansını Kaybetmeyin

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru süreci devam ederken, henüz başvuru yapmayan ve son günlerde yapmayı planlayan adaylar için önemli uyarılar geliyor. Uzman erbaş alımı için 13 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi sitesinden e-Devlet şifreleriyle başvuru yapılmaya başlandı. 

BAŞVURUYU SON GÜNE BIRAKMAYIN

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede başvuru işlemlerinin 23 Mayıs'ta sona ereceğine dikkat çekilirken, ilgili başvuruyu son gün yapmak isteyen adayların saat 11.00'den önce başvuruya dair işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Başvuru süresinin uzatılmayacağı ve başvuru sonuçlarının 31 Mayıs 2019 tarihinden sonra ilan edileceği bildirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 4 farklı branşta uzman erbaş alınacak. Alıma dair tüm detaylar, genel ve özel şartlar, başvuru sonuç bilgilendirmesi, sınav süreci ve daha fazlası Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi sitesinden takip edilebilecek.

İlkokul, Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans düzeyinden yeni iş haberlerini takip etmek için TIKLA ve katılım isteği gönder. https://www.instagram.com/k.bulteni.is/