Uzman Çavuşlara Kadro Zamanı Gelmedi mi? Uzman Çavuşlara Kadro Müjdesi...

TSK'nın gururu olan Uzman Çavuşlara kadro müjdesi ne zaman gelecek? Uzman çavuşlarımız yıllardır kadro bekliyor. Kamubulteni olarak uzman çavuşlarımızın kadro talebini gündeme getirmek istedik.

Uzman Çavuşlara Kadro Zamanı Gelmedi mi? Uzman Çavuşlara Kadro Müjdesi...

Uzman Çavuşlara kadro verilecek mi? Artık kadro zamanı geldi de geçiyor bile. TSK'yı gururla temsil eden, ülkemizin güvenliği için canlarını hiçe sayan bu insanlara kadro verme vakti geldi de geçiyor bile.

Uzman Çavuşlarda bu ülkenin evlatları Sözleşmeli istihdamda en basit sözleşme maddeleri ile 37 yıldır görev yapıyorlar Hastalandıklarında 90 gün içerisinde iyileşmeleri gerek yoksa geçmişteki ne tür kahramanlık yapıldığına bakılmaksızın sözleşmeleri fesih oluyor. Bunun adaletli olmadığını düşünüyoruz.

Uzman çavuşlar kırgın bırakıldı 1,5 Milyonluk camia kızgın bırakıldı Yavrular Eşler endişeli bırakıldı. Kamuya hizmet eden tüm kesimlere hak verildi bizden ise bir miktar daha alınıp sözleşme daha basitleştirilmeye çalışıldı. Bu Kahramanlar sizin evlatlarınız Bu muameleyi hak etmiyor.

Kamubulteni olarak uzman çavuşlara kadro talep ediyoruz. Eğer sizde destek veriyorsanız haberimizi paylaşıp daha çok kişiye ve yetkiliye ulaştırabilirsiniz.