Uzman Çavuşlar Müjde Bekliyor

Uzman çavuşların kadro ve özlük hakları konusundaki beklentileri devam ederken İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, kahraman uzman çavuşların sorunlarının bir an önce çözülmesi için çağrıda bulundu.

Uzman Çavuşlar Müjde Bekliyor

Uzman çavuşların emeklilik sorunları ve kadro ile ilgili beklentilerini gündeme getiren İYİ Parti’nin Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, daha önce bu konuyu meclis kürsüsünden gündeme getirdiğini, bir çok milletvekilinin de bu konuda girişimde bulunduğunu fakat hâla bir çözüm üretilmediğini söyledi.

Terörle mücadelede canla başla mücadele eden uzman çavuşların ordu evlerinde dahi ayrımcılığa uğradığını, bir çok konuda haksızlığa uğradıklarını belirten Konya Milletvekili, “Kahramanlarımız için hangi partiden öneri gelirse gelsin özellikle kadro meselesinde İYİ Parti , bu kahramanlarımızın yanında olacaktır. Bu konuda siyaset yapılmaz. Kahraman uzman çavuşların hakkı olan kadro en kısa zamanda verilmeli, özlük hakları ve diğer konularda da beklentileri yerine getirilmelidir. Uzman çavuşların emeklilikle ilgili de sorunları bulunuyor. Bu sorunların çözümü için de herhangi bir adım atılmış değil. Araştırma önergelerimiz ve kanun tekliflerimiz ne yazık ki kabul edilmiyor. Neden edilmiyor? Afrin’de, Cerablus’ta savaşan yiğitlere kadro çok mu görülüyor? Kahramanlarımıza hak ettikleri müjdeyi verelim, gelin birlik olalım” diye konuştu.