Türk Hava Kurumu Üniversitesi Akademisyen Alım İlanı Yayınladı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi çeşitli bölümlerde görevlendirilmek üzere Doçent, Dr.Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapılacak.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Akademisyen Alım İlanı Yayınladı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi 2022 yılı akademisyen alım ilanı yayımladı.Yayımlanan ilana göre Türk Hava Kurumu Üniversitesi Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara Öğretim Elemanı alınacaktır.


24 Mayıs 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayıınlanan ilana göre  16 kişilik kadro ile KPSS şartsız alım yapılacak.  Bu kapsamda ilan detayları;


Başvuru Şartları
-Yabancı Dil Sınavından en az 85 ve üzeri puan almış olmak 
-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 
-Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 
-Sağlık açısından görevini yapmasına engel problemi olmamak gibi nitelikler aranacak.


Kadroların Dağılımı
Türk Hava Kurumu Üniversitesi çeşitli  görevlendirilmek üzere  Doçent, Dr.Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapılacak. Toplamda 16 kişi alınacak olup kadro dağılımı şu şekildedir;

Öğretim Üyesi İçin Gerekli Belgeler

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi İçin Gerekli Belgeler

Başvuru Detayları

Başvurular 24 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup 7 Haziran 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Müdürlüğü Türkkuşu Kampüsü Bahçekapı Mah. Okul Sok. No: 11 06790 Etimesgut/ANKARA adresine teslim edilmesi gerekmektedir.


İlan İçin TIKLAYINIZ
Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ