TÜBİTAK'a Lisans mezunu Uzman Alımı Yapılacak

TÜBİTAK'a personel alımı için başvurular https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr adresi üzerinden devam ediyor.

TÜBİTAK'a Lisans mezunu Uzman Alımı Yapılacak

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na Üniversitelerin lisans bölümlerinden (Fizik, Kimya, Biyoloji, Teknik Öğretmenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği veya Mühendislik bölümleri)  mezun uzman yardımcısı alımı için başvurular sürüyor. 

YENİ PERSONEL ALIMLARINI TAKİP ETMEK, KADIN ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN SADECE İŞ HABERLERİNİN YER ALDIĞI SAYFAYA KATIL. KATILMAK İÇİN TIKLA.

TÜBİTAK'tan yapılan resmi bilgilendirmede, Kocaeli'de istihdam edilmek üzere Uzman-Uzman yardımcısı alımı yapılacağı belirtilmiş , resmi duyuruda, "TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİNE(BİLGEM) bağlı İŞYERİ SAĞLIK ve GÜVENLİK BİRİMİ BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR." ifadelerine yer verilmişti. Başvuruların https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr adresinden yapılacağına yer verilen duyuruda adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra, "İş sağlığı ve güvenliği alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübe sahibi olmak, ÇSGB tarafından geçerli en az B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip olmak." şartlarını yerine getirmesi gerektiği kaydedildi.