Ticaret Bakanlığı Muayene Memuru Alımı Başvurularında Son Günlere Girildi

Ticaret Bakanlığı’na sözleşmeli muayene memuru alımı için 7 Temmuz 2021 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemlerinde son günlere girildi. Ticaret bakanlığı personel alımı için başvurular 16 Temmuz 2021’e kadar sürecek. Adaylar, başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Ticaret Bakanlığı Muayene Memuru Alımı Başvurularında Son Günlere Girildi

TİCARET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

Subay alımı, astsubay alımı, polis alımları ve diğer iş haberlerini takip etmek için tıkla ve indir.

Ticaret Bakanlığı’na 75 sözleşmeli muayene memuru alımı yapılacak. 

Bakanlığın taşra teşkilatı için yayımlanan duyuruda, ilgili alım için başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olması, hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset  bilimi  ve  uluslararası  ilişkiler,  iktisat,  ekonomi,  kamu  yönetimi,  siyaset  bilimi  ve  kamu yönetimi,   işletme,   maliye,   ekonometri,   çalışma   ekonomisi   ve   endüstri   ilişkileri,   istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, gümrük işletme bölümlerinden mezun olması, KPSS en az 70 puan şartını yerine getirmesi gerekiyor.

Başvurularla ilgili yapılan resmi açıklamada, “Başvurular  dijital  ortamda  07.07.2021-16.07.2021  tarihleri  arasında  alınacaktır.  Sınava katılmak   isteyen   adaylar,   Kariyer   Kapısı   https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr   üzerinden başvurularını  gerçekleştirecektir. Posta  ile  veya  diğer  şekillerde  yapılan  müracaatlar  kabul edilmeyecektir.” denildi.