SOSYAL MEDYADA BİRLEŞTİLER! Tarım ve Orman Bakanlığı Memur, Mühendis, Tekniker, Teknisyen Alımları Yine Gündemde!
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan aylardır personel alımı müjdesi bekleyen adaylar sosyal medyada birleşti. 10 binin üzerinde personel alımı yapılacağının TBMM'de eski bakan tarafından açıklanmasının üzerinden geçen süreye dikkat çeken adaylar, "Tarımdavaatvar AtamaYok" hashtagi ile yeni bir sosyal medya kampanyası başlatarak, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'den yeni personel alımları konusunda yeni açıklama ve ilanın gelmesi konusunda müjdeli haber bekliyor.
TARIM VE ORMAN BAKANI OGM 5 BİN PERSONEL ALIMINI AÇIKLAMIŞTI
Siz ne düşünüyorsunuz?
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımları konusundaki gelişmeleri takip ediyor musunuz, personel alımına ilişkin beklentileriniz neler? bu soruların yanıtlarını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.
KAMUBULTENİ.COM - ANKARA
Adamlar kadro wermiyorlar kaldiki sozlerinde durcaklar vay yavrum vay bosalan kadrolara kendi adamlarinin ismi yazildi sorsan kura cekiyoz derler hayal kurmayalim lutfen gururla oynarlar emeginizle oynarlar ekmeginizle oynarlar hak mi haram olsun
Canım iz çıktı bir alım yapmak bu kadar mı zor ey hükümet
İşi bilmeyen işten anlamayan Bakanlar geldikçe Tarımın ve Tarım Bakanlığının hali içler acısı olmaya devam edecektir. Doktordan Tarım Bakanı olurmu veya şimdiki Bakan İşletmeciden Tarım Bakanı olurmu bu ne saçma bir sistem hiçbirseyin tadını tuzunu bırakmadılar yazıklar olsun..
Ormanda çalışan mevsimlik işçilere kadro olması gerekiyor 2007 yılından bu yana kadro beklemektedir.
Teknikerler için de alım olacak mı ??
Birgün son
Ziraat teknigeriyim kaç yıl oldu atama bekliyorum tohumculuk mezunları maduruz sayın bakanım duyurulur atama yapin
O kadar sene okuduk inşaatlar da amele olduk bizede yazık değil mi?