Sözleşmelilere Kadro ve Memur Alımı İçin Karar Cumhurbaşkanlığı'nda

Memur ve memur adaylarını ilgilendiren son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre memur alımı , sözleşmelilere kadro gibi başlıklar altında 4 düzenlemenin Cumhurbaşkanlığı'nda olduğu bildirildi.

Sözleşmelilere Kadro ve Memur Alımı İçin Karar Cumhurbaşkanlığı'nda

Son dakika haberi: Memurlara 4 önemli haber.

Sabah Gazetesi 'nde yayımlanan haberde memurlar, kamu personelleri ve memur alımı bekleyenleri ilgilendiren kararlar Cumhurbaşkanlığı 'nda.

Sözleşmeli personellerin kadroya alınması için Adalet Bakanlığı tarafından çalışma yapıldığı bildirilirken Bakanlık işe alınacak sözleşmeliler 3 yıl çalışacak ve daha sonra kadroya geçecek. 

KPDK TOPLANACAK

Mart ayında kamu personel danışma kurulu (KPDK) toplanacak. Sendikaların taleplerinin bakanlıkta elektronik ortama alınması için çalışma başlatıldı.

SÖZLEŞMELİLERE KADRO

Adalet Bakanlığı'na sözleşmeli model çalışması yapılıyor. Adalet Bakanlığı'nda işe alınacak sözleşmeliler 3 yıl çalışacak sonra kadroya geçecek. Çalışma Genel Müdürlüğü'ndeki toplantıya strateji ve bütçe başkanlığı temsilcileri de katıldı.

SENDİKALAR

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda memur sendikası ile işçi sendikaları artık tek bir daire başkanlığında toplanıyor. Sendika daire başkanlığına işçi ve memur sendikalarının talepleri için alt birimler kuruluyor...

MEMUR ALIMINDA İZİNLER

2020 yılı kamuya personel alımı için kullanılacak izinler için strateji ve bütçe başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı çalışmalara başladı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA