Sözleşmeli Personellere İyi Haber: AK Parti Açıkladı

Sözleşmeli personellerle ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Partili Cahit Özkan yaptığı açıklamada personellere kadro için çalışmalarda son durumu aktardı.

Sözleşmeli Personellere İyi Haber: AK Parti Açıkladı

AK Parti'den sözleşmelilere kadro açıklaması.

Bengü Türk kanalından Cem Açıkgöz'e konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Grup Başkanvekili Cahit Özkan, sözleşmeli personellere kadro konusuna değindi ve önemli açıklamalarda bulundu. Sözleşmelilerin kadroya alınması için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalışma yürüttüklerini , çalışmaların devam ettiğini söyleyen Özkan, mağduriyetlerin giderileceğini söyledi. 

Sözleşmeli personellerin belirli bir süre çakılı kadro anlayışıyla çalıştığını, bu nedenle aileleriyle buluşamadığını söyleyen Özkan,  "Sözleşmeli personelimiz, belirli bir süre çakılı kadro anlayışıyla çalışıldığı için, personel aileleriyle buluşamıyor. Eş durumu tayininden yararnamıyorlar, bazı özlük hakları noktasında da sıkıntılar yaşıyorlar. Bazı birimlerde bakanlıklarda çalışma yaptık, ama bunu sadece bir bakanlık nezdinde değil bütün bakanlıklar bütün kamu personeli nezdinde yeknesak bir düzenlemeyle çözümünü öngörmek üzere Maliye Bakanlığı nezdinde bir çalışma yürütülüyor. İnşallah bu çerçevede, etki analizi tamamlandıktan sonra sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna müjdesi verilecektir." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA