Son Sürece Gelindi: Sağlık Bakanlığı İlanı Bekleniyor

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı yeni dönem sağlık personeli alımı için bekleyiş devam ediyor. KPSS tercihleri için bekleyiş devam ederken binlerce aday, ilanın yayımlanacağı tarihi merak ediyor.

Son Sürece Gelindi: Sağlık Bakanlığı İlanı Bekleniyor

Gözler ÖSYM 'de: Sağlık Bakanlığı kamu personeli alımı bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada , yeni açılan hastaneler başta olmak üzere Türkiye genelindeki hastanelere personel alımı yapılacağını söyledi. Bakan Koca 'nın açıklaması sonrası gözler , sağlık personeli alımı başvuru kılavuzunun yayımlanmasına çevrildi.

18 BİN ALIM OLACAK AÇIKLAMASI

SPP Genel Başkanı Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada bakanlığın 18 bin personel alımı hazırlığında olduğunu çalışmaların sürdüğünü söylemişti.

KILAVUZ ÖSYM 'DE

Bundan yaklaşık 2 hafta önce yapılan açıklamada kılavuzun hazırlandığı ve ÖSYM 'ye gönderildiği bildirildi. SPP 'den yapılan açıklama sonrası yeni açıklama geldi.

YENİ AÇIKLAMA

SPP Başkanı Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada kılavuzun ÖSYM 'de bekletildiğini söyledi. Kılavuzun neden hala bekletildiğinin bilinmediğini söyleyen Altıntaş, ne zaman ilanın yayımlanacağının  da henüz belli olmadığını söyledi.

GÖZLER ARTIK ÖSYM 'DE

Açıklamada kılavuzun ÖSYM 'de olduğu bildirildi. Artık bu süreçten sonra gözler, ÖSYM 'nin atama takvimini belirlemesi ve kılavuzu yayımlayıp başvuruları almasında. 

KPSS ÖNCESİ - SONRASI TARTIŞMASI

Binlerce aday , ilana başvuruların 2018 KPSS ile olmasını, binlerce aday ise alımların 2020 KPSS ile olmasını istiyor. Sizce hangisi ile alım olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

SIRADA İŞÇİ ALIMI

Personel alımının yapılmasının ardından yeni hastanelere ve işçi eksiği olan 81 şehirdeki hastanelere işçi alımı yapılması bekleniyor. 

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN