Son Dakika: Sözleşmelilere Kadro Müjdesi İçin 2 Açıklama Geldi 2021

Kamuda çalışan yüz binlerce sözleşmeli ve 4/B'li personellerin kadro bekleyişi devam ederken gelen son 2 açıklama yüz binleri ve ailelerini sevindirdi.

Son Dakika: Sözleşmelilere Kadro Müjdesi İçin 2 Açıklama Geldi 2021

Sözleşmelilere kadro müjdesi.

Kamuda çalışan sözleşmeli persoenller ile 4/B'li personeller için art arda açıklamalar geldi. Hükümetten ve bakanlık yetkililerinden gelen açıklamalar , kamuda çalışan sözleşmeli personelleri sevindirdi.

CAHİT ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz hafta bir televizyon programına konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, bu konuda çalışma başlatıldığını söyledi ve "Sözleşmeli personelimiz, belirli bir süre çakılı kadro anlayışıyla çalışıldığı için, personel aileleriyle buluşamıyor. Eş durumu tayininden yararnamıyorlar, bazı özlük hakları noktasında da sıkıntılar yaşıyorlar. Bazı birimlerde bakanlıklarda çalışma yaptık, ama bunu sadece bir bakanlık nezdinde değil bütün bakanlıklar bütün kamu personeli nezdinde yeknesak bir düzenlemeyle çözümünü öngörmek üzere Maliye Bakanlığı nezdinde bir çalışma yürütülüyor. İnşallah bu çerçevede, etki analizi tamamlandıktan sonra sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna müjdesi verilecektir." dedi.

İşte o açıklama:

4/B'LİLERE İYİ HABER

Sağlık Bakan Yardımcısı ile bir görüşme yapan Sağlık Profesyonelleri Platformu, 4/B'li personeller için çalışma başlatıldığını söyledi. Söz konusu çalışmanın direk kadro mu yoksa 3+1 mi olacağı henüz netleşmedi. Konu önümüzdeki günlerde netleşecek.

Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN