Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı İçin Tarih Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gündeme dair açıklamalarda bulunurken 85 bin personel alımı müjdesini verdi. Bakan Koca, alımların bu sene içinde olacağını müjdeledi.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı İçin Tarih Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Koca şuana kadar 6 binden fazla hekimin kamuya dönmek için başvurduğunu ve bunun 5 binini uzman hekimlerin oluşturduğunu belirtti.

85 Bin Personel Ataması Bu Yıl

Bakan Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak 85 bin personel hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Yapılacak alımın bu sene içinde olacağını belirten Bakan Koca, kademeli olarak yapılacak alımın bu sene bitmeden tamamlanacağını belirtti. Bakan Koca açıklamasında, "Bu dönemde düşünün bizim 32 bin poliklinik odamız var. Tüm bu poliklinik odalarında hizmet vermek üzere bu yıl tıbbi sekreter koyacağız. Hekimler sekreterlik işlerini yapmaktan kurtulacak. Bu sayede hekimlerin hastaya daha fazla odaklanmasına, daha iyi hizmet vermesine imkan sağlanacak. Yaşanan tüm aksaklıkların bir bir çözüldüğünü hep beraber göreceğiz. Toplam 85 bin atama bu yıl içerisinde yapılacak. Bugüne kadar ilan edilmiş en büyük alım. Kademeli olarak bu yıl hepsini alacağız. Sırayla gruplar halinde alım gerçekleşecek. Sabırla izlersek yıl sonu aramızda yeni arkadaşları göreceğiz" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /