Sağlık Bakanlığı 6 Bin 249 İşçi Alacak! Sözlü Sınav Sonuçları için Tarih Değişti

Sağlık Bakanlığı'nın 6 bin 409 kamu işçisi alımında atama takviminde değişikliğe gidildi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı sözlü sınav sonuçlarının 31 Ocak'ta açıklanacağı duyurulmuştu, ilgili tarihte değişikliğe gidildi. Sonuçlar Nisan ayında açıklanacak.

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 249 İşçi Alacak! Sözlü Sınav Sonuçları için Tarih Değişti

Sağlık Bakanlığı'nın 6 bin 409 kamu işçisi alımında atama takviminde değişikliğe gidildi. Sözlü sınav sonuçları 2 Nisan 2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı'ndan duyurulacak. Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımlarıyla ilgili sözlü sınav takviminde  değişikliğe gidildi. Sağlık Bakanlığı tarafından, daha önce sözlü sınav sonuçlarının 31 Ocak'ta açıklanacağı duyurulmuştu. 6 Bin 409 sözlü sınav sonuçları yeni takvime göre 2 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak. Sözlü sınavlar geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Sözlü sınav sonuçlarına itiraz işlemleri 3 ile 5 Nisan 2019 tarihleri arasında yaplırken, itirazların incelenmesi ve karara bağlanması işlemlerinin 8-10 Nisan tarihlerinde, atamaya hak kazananların başvuru belgeleri ile başarı listelerinin YHGM'ye kurye ile tesliminin 11 ile 16 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşeceği belirtilmişti. Önceki takvimde işlemlerin 15 Şubat'a kadar tamamlanması öngörülüyordu.

Sağlık Bakanlığı'nın 2019 yılında yayımlayacağı duyurular, personel alımı haberleri ve diğer konuları takip etmek, gündemdeki önemli gelişmeleri mobil cihazınıza bildirim olarak alabilmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA