Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 10 bin sürekli işçi alımı için ilk etap kura sonuçları açıklandı. Sonuç ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekim işlemi bugün sabah 09.30 itibariyle başladı. Canlı yayınla noter huzurunda ilk etap için belirlenen illerin kurası çekildi.

Bugün Kura Çekimi Yapılan İller

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için kura çekimi yapıldı.

Adaylar kura sonucuna yazının sonundaki bağlantı üzerinden ulaşabilir.

Yarın Kura Çekimi Yapılacak İller

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Kura çekilişi saat 09:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.

KURA ÇEKİMİ SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /