Sağlık Bakanlığı 1.356 Personel Alımı Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı Yedek ve Asil Liste

Sağlık Bakanlığı engelli personel statüsündeki adaylara yönelik yapılan 1.356 personel alımı kura işlemi sona erdi.

Sağlık Bakanlığı 1.356 Personel Alımı Kura Çekimi Sonuçları Açıklandı Yedek ve Asil Liste

Sağlık Bakanlığı tarafından başvuruları alınan Türkiye geneli 1.356 engelli sürekli işçi alımı için kura işlemi sona erdi.

Bakanlık tarafından noter kurasıyla yapılan işlemler sabah saat 10.00 itibariyle başladı.

2 Bin 702 Personel Belirlendi

Bakanlık tarafından yapılan kura çekim işlemlerinde 1.356 asil ve 1.356 yedek ayda belirlendi. İlan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06 Eylül 2022 tarihi Saat 10:00’da Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Canlı olarak yayınlanan kura çekimini adaylar takip edebildi.

Kura çekilişi Bakanlık Merkez teşkilatı ile başlayıp ve sırasıyla Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat illeri için (il adlarının alfabetik sıralaması ile) ayrı ayrı gerçekleştirildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada kura sonuçları aynı gün saat 15:00’ ten sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

İlk etapta yoğunluk yüzünden sisteme girmekte zorlanabilirsiniz, bu yüzden aşağıdaki bağlantı üzerinden ara ara denemenizde yarar vardır.

KURA ÇEKİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /