Polislik Ön Sağlık Tarihleri Açıklandı: Spor Parkur Ne Zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM 8 bin polis alımı ön sağlık aşaması tarihlerini duyurdu. Peki parkur ne zaman? Polislik parkuru değişecek mi?

Polislik Ön Sağlık Tarihleri Açıklandı: Spor Parkur Ne Zaman?

Polislik ön sağlık sonrası parkur ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda POMEM giriş yerlerinin açıklandığına yer verildi. Akademi duyurusu şu şekilde:

"27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı ön saglık kontrolüne  katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü yapılacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.  Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. "

ÖN SAĞLIK OLACAK

27. dönem POMEM 8 bin polis alımında önce adaylar ön sağlık aşamasına alınacak. Ön sağlık aşaması 15 Şubat günü başlayacak. Adaylar , kendilerine verilen tarih ve saate, belirtilen polis okullarında hazır bulunacak. Sınav giriş belgesi sorgulama ekranı için Tıklayın

PARKUR NE ZAMAN?

Ön sağlık aşamasının Mart sonuna kadar ön sağlık aşamasının devam edeceği görüldü. Ön sağlık aşamasının ardından adaylar, ileriki tarihlerde parkura alınacak.  Parkur daha sonra olacak.

PARKUR DEĞİŞECEK Mİ?

Pandemi nedeniyle daha önce açıklanan spor parkurunun değişebileceği iddia ediliyor. Ancak bu konuda net bir bilgi henüz gelmedi. Son alımdaki parkur şu şekildeydi:

Sizce parkur değişmeli mi? Saniye azaltılmalı mı artırılmalı mı? Yorum kısmı aşağıda.

Duyuru geldiğinde, parkur belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN