'Polis Alımı Yaş Sınırı Esnetilmeli' Diyen Adaylar Sosyal Medyada Birleşti

Bir süredir kamuya personel alımlarındaki yaş sınırı ve polis alımı, bekçi alımı, uzman çavuş alımı yaş sınırı konusunda siz değerli ziyaretçilerimizden gelen talepleri haberleştiriyoruz. Konuyla ilgili bir çok sosyal medya çalışması yapan adaylar, kamuya personel alımları konusunda Fetullahçı terör örgütü tarafından yıllarca madğur edildiklerini, şimdi de yaş sınırına takıldıklarını, bir seferlik dahi olsa bir düzenleme yapılmasını istediklerini belirtiyor.

'Polis Alımı Yaş Sınırı Esnetilmeli' Diyen Adaylar Sosyal Medyada Birleşti

Bir süredir kamuya personel alımlarındaki yaş sınırı ve polis alımı yaş sınırı konusunda siz değerli ziyaretçilerimizden gelen talepleri haberleştiriyoruz. Konuyla ilgili bir çok sosyal medya çalışması yapan adaylar, kamuya personel alımları konusunda Fetullahçı terör örgütü tarafından yıllarca madğur edildiklerini, şimdi de yaş sınırına takıldıklarını, bir seferlik dahi olsa bir düzenleme yapılmasını istediklerini belirtiyor. Seslerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı , muhalefet partisi genel başkanları ve ilgili kurumlara iletmeye çalışan adaylar 'Vatan sevdalısı bu insanların sesini duyun, o şanlı üniformayı biz de giymek istiyoruz, bir seferlik de olsa bir düzenleme bekliyoruz' şeklinde paylaşımlarda bulunuyor. Polis alımlarında ve kamuya personel alımlarında bir seferlik dahi olsa yaş sınırı konusunda esneklik sağlanıp sağlanmayacağı bilinmiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmek, Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni ile gündemdeki haberler, iş haberleri ve personel alımı haberlerini mobil cihazınıza alabilmek için uygulamamızı indirmeyi unutmayın. İndirmek için TIKLAYIN.

Kamu personeli alımlarında yaş sınırına takılan adaylar geçtiğimiz günlerde Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'u ziyaret etmiş, burada sorunlarının gündeme getirilmesi için çağrıda bulunmuştu. Yokuş, "Emeklilik yaşı yükseltildi, 65'e kadar çıktı. Türkiye'de yine 2016 yılındaki bu FETÖ operasyonları nedeniyle kamuya alımlarda sıkıntılar oldu. FETÖ'cü hainlerin tüm sınavları suitimal etmesi nedeniyle haksız yere kamuya girişler oldu. Bunları biliyorsunuz. Kamuya giriş yaş sınırı 35, belli bir yıl içerisinde hükümet isterse bunu yapabilir. Türkiye 2-3 yıldır normalleşme sürecinin dışına çıkmıştır. Çünkü zaten, emeklilik yaş haddi de 65'e kadar çıktığı için böyle bir esneklik yapabilir.Eğer hükümetten böyle bir teklif gelirse biz destek çıkarız" demişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA