Polis Alımı , Subay ve Astsubay Alımlarında Binlerce Vatanseverin Hakkına Girmişlerdi! Şimdi Tek Tek Yakalanıyorlar

Polis alımı , subay ve astsubay alımlarında binlerce kişinin hakkına girmişlerdi, şimdi adalete hesap verecekler. FETÖ'cüler tarafından 2009 polis koleji sınav sorularının çalınması, askeri liseler ve harp okulları sınavlarındaki hain planlar ve kamuya alımlardaki adaletsizliklerin son bulması için yaş şartı beklentisi süren adaylar seslerini duyurmaya çalışırken, ilgili hainlikleri yapanlar hakkında da adli işlemler bir bir başlatılıyor.

Polis Alımı , Subay ve Astsubay Alımlarında Binlerce Vatanseverin Hakkına Girmişlerdi! Şimdi Tek Tek Yakalanıyorlar

Polis , Subay, Astsubay Alımlarında Binlerce Vatanseverin Hakkına Girmişlerdi! Şimdi Tek Tek Yakalanıyorlar

Fetullahçı terör örgütünce 2009 polis koleji sınav sorularının çalındığı, bu sorularla örgüte bağlı teröristlerin emniyet teşkilatına sızdığı geçtiğimiz senelerde ortaya çıkmış, konuyla ilgili geniş kapsamlı soruşturmalar başlatılmış, polis alımlarında soru çalarak, mülakatlarda kendi adamlarına torpil yaparak binlerce vatan sevdalısı polis adayının önünü tıkan hainler tek tek yakalanıp gözaltına alınmaya, tutuklanmaya başlanmıştı. Soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor. FETÖ'nün askeri personel, memur ve polis alımlarına yönelik yürüttüğü hain plan çerçevesinde 2009 Polis Koleji sınav sorularını çalan teröristlerle ilgili gözaltı kararı verildi.

SORU HIRSIZLIĞI SORUŞTURMASINDA 12 KİŞİ YAKALANDI, 38 KİŞİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2009 polis koleji sınavına yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 50 şüpheliden 12'si kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ üyelerince 2009 Polis Koleji sınav sorularının çalınmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce Ankara merkezli 21 ilde sabah saatlerinde eş zamöanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 12 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, diğer şahısların yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

FETULLAHÇI HAİNLERCE MAĞDUR EDİLEN BİNLERCE GENÇ TEK SEFERLİĞİNE YAŞ DÜZENLEMESİ BEKLİYOR

Bu arada Fetullahçı Terör Örgütü'nün devlet kurumlarını işgal planı çerçevesinde yaptığı hırsızlık ve torpil faaliyetleri nedeniyle yüksek puan almalarına rağmen kamu kurumlarına giremeyen binlerce genç yetkililerden yaş konusunda yeni düzenleme beklediklerini belirtiyor. Hayatlarının baharında hiç bir gerekçe olmaksızın yazılı sınavlarda yüksek puan almalarına rağmen mülakat sürecinde FETÖ'cülerce elendiklerini, yine aynı sınavlarda hainlerin soru çalmaları nedeniyle alt sıralara düştüklerini belirten adaylar, bir seferliğine de olsa kendilerine hak tanınmasını talep ediyor. 

Yaş Düzenlemesi Beklentileri Hakkında Siz Ne Düşünüyorsunuz?

Kamuya personel alımlarındaki yaş şartıyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımlarındaki mülakat süreci, yaş şartı, son dakika haberleri ve diğer konuları yakından takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamubulteni.com'un grubuna katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmek için TIKLAYIN.