Polis Akademisi, PMYO 2. Yedek Duyurusunu Yayımladı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda PMYO 2. yedek yerleştirmelere yer verildi.

Polis Akademisi, PMYO 2. Yedek Duyurusunu Yayımladı

Polis Akademisi 'nden PMYO duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda, lise mezuu  adaylar arasından yapılan polis alımında ikinci yedek yerleştirmelerin yapılacağına yer verildi.

İlk yerleştirmelerin ardından eğitime katılmayan ASİL adayların yerine yedek adaylar çağrılmıştı. 1. Yedek sonucuna göre polis olmaya hak kazananlardan bazılarının da gitmemesinin ardındna 2. yedek duyuruya çıkıldı.

İşte o duyuru:

"Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı 2. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim döneminde Polis Meslek Yüksekokullarına yedek aday planlamaları 2. Yedek aday planlama ile birlikte sonlandırılmıştır. Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlaması yapılan adayların, en geç 05/12/2019 günü mesai bitimine kadar planlandıkları Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne geçici kayıt için başvurmaları gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Kadın-erkek diğer polis adayları bu sayfada >> TIKLA-KATIL