PAEM 5. Dönem Eğitim Sonu Sınav Duyurusu Yayımlandı

Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda PAEM 5. dönem eğitim sonu sınavına yer verildi.

PAEM 5. Dönem Eğitim Sonu Sınav Duyurusu Yayımlandı

PAEM 5. dönem eğitim sonu sınavı yayınlandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020-2021 eğitim öğretim yılı 5. dönem eğitim sonu sınavına yer verildi. 

"POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2020-2021 YILI 5. DÖNEM EĞİTİM SONU SINAVI" başlığı ile yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin eğitim sonu sınavları;  03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri çerçevesinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü’nde 03-05 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacağı 25.01.2021 tarihli Başkanlık Makamı Oluru ile uygun görülmüş olup www.pa.edu.tr adresinden yayınlanmıştır.

Söz konusu sınava katılacak öğrencilere sınav tarihleri ve tebliğ işlemleri Öğrenci ve Eğitim İşleri Şube Müdürlüğünce yapılacaktır. Öğrenciler kendilerine tebliğ edilen günde ve yerde sınava katılacaklardır.

Sınava katılacak öğrencilere ilanen duyurulur."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA