Öğretmenlerin Seminer Kararı Sonrası Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve seminerlerin ertelendiğine yer verildi. Memur Sen 'den seminer kararı sonrası ilk açıklama geldi.

Öğretmenlerin Seminer Kararı Sonrası Açıklama

Memur Sen 'den öğretmenlerin seminerleri hakkında açıklama.

MEB 'in öğretmen seminerleri hakkında kararının ardındna Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın bir açıklama yaptı. Twitter adresi üzerinden açıklamada bulunan Yalçın, kararı memnuniyetle karşıladığını ve MEB 'e teşekkür ettiğini söyledi.

Yalçın açıklamasında , "Seminer dönemi mesleki çalışmaların son günlerde artış gösteren Koronavirüs salgını dolayısıyla Online yapılması kararı öğretmenlerin beklentisinin karşılanması ve salgınla mücadele açısından isabetli olmuştur. MEB’e teşekkür ediyoruz. ifadelerini kullandı.

MEB 'DEN AÇIKLAMA: ONLİNE YAPILACAK

MEB , az önce yaptığı açıklamada öğretmenlerin seminerlerinin online olarak yapılacağını ifade ederek, ""Tüm öğretmen ve okul yöneticilerimizin katılacağı 22-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek MESLEKİ ÇALIŞMA DÖNEMİ faaliyetleri online - uzaktan gerçekleştirilecektir. Tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim." dedi.

SEMİNER TARİHLERİ

:Seminerler 22 Haziran 'da başlayacak.