MSB Yeni Yedek Subay ve Astsubay Alımı ve 99/4 Sonuç Açıklama Tarihi

Milli Savunma Bakanlığı yedek astsubay ve subay alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki yeni yedek subay ve astsubay alımı ne zaman yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar ve tarihler.

MSB Yeni Yedek Subay ve Astsubay Alımı ve 99/4 Sonuç Açıklama Tarihi

MSB yeni yedek subay astsubay alımı ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, Kasım 2019 celp döneminde askere gidecek adaylar için müracaatları geçtiğimiz aya kadar aldı. Bedelli askerlik , yedek subay astsubay, erbaş ve er tercihlerinin alındığı başvurular 31 Ağustos 2019 günü sona erdi.

Yedek subay astsubay alımında başvuruların sona ermesinin ardından sonuç açıklama süreci başladı. Ydek subay ve astsubaylığa başvuru yapan on binlerce aday , sonuçların açıklanacağı 23 Eylül 2019 Pazartesi gününe kilitlendi.

Sonuçlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından e Devlet kapısı üzerindne açıklanacak. Sonuç duyurusu geldiği anda kamubulteni.com da olacak. Bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız mobil uygulamamızı indirin.

YENİ ALIM NE ZAMAN?

Yedek subay ve astsubaylığa başvuru yapamayan , tecilini bozdurmayan , tecili bitecek olan ve askerlik yaşı gelen adaylar ise yeni celp dönemini araştırmaya başladı. 

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü , 99/4 askerlik yerlerini 23 Eylül 2019 günü açıklayacak ve yeni celp dönemi için hazırlık başlayacak. Eylül ayında sonuçların açıklanması ve Kasım 2019 'da askerlerin silahaltına alınması sonrası yeni alım için duyurunun Aralık 2019 gibi gelmesi bekleniyor. 

Sonuç duyurusu geldiği anda yeni alım ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

YEDEK SUBAY ASTSUBAY ADAYLARI BU SAYFADA

Yedek subay astsubaylığa başvuran, sonuçları ve yeni alımı bekleyen adaylar bu sayfada >>  TIKLA KATIL