Memurların Mayıs Maaş Bordrosu E Devlet'te-İşte E Bordro Sorgulama Ekranı

Memurların Mayıs ayı maaş bordroları e devlet kapısı üzerinden yayımlanıyor. Peki maaş bordro sorgulaması nasıl yapılır? E Devlet 'ten sorgulama ekranı haberimizde.

Memurların Mayıs Maaş Bordrosu E Devlet'te-İşte E Bordro Sorgulama Ekranı

E bordro sorgulama ekranı.

14 Mayıs 2019 gününün gelmesi ile birlikte kamu personelleri, yarın alacakları maaşları araştırmaya başladı. Her ayın 15 'inde maaş alan kamu personellerinin o ay alacakları maaş miktarı e bordro olarak yayımlanmaktadır. E Devlet üzerinde buluna nsayfa üzerinden yayımlanan bordro giriş sayfası kamubulteni.com 'da.

KAMU PERSONELLERİNİN MAAŞLARI YATACAK

Kamu personelleri bilindiği üzere her ayın 15 'inde maaş almaktadır. 15 'inde maaşlar hesaplara yatmadan önce  e devlet kapısı üzerinden n e kadar maaş alınacağı, ne kadar vergi kesintisi olacağı ve memurun eline ne kadar geçeceği bordro olarak yayımlanmaktadır.

E BORDRO SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaş bordroları e devlet kapsı üzerinden sorgulanabilmektedir. e Devlet üzerinden maaş bordrosu sorgulamak için aşağıdaki adımları takip edin.

Öncelikle E Devlet internet sayfası olan www.turkiye.gov.tr internet adresine gidin.  Bağlantının üzerini tıklayın ve e devlet kapısına gidin. Burada , ana sayfanın üst kısmında bulunan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın ve açılan yeni sayfada T.C. kimlik numaranız ile e Devlet şifrenizle girişinizi yapın. E Devlet şifrenizi henüz almadıysanız size en yakın PTT şubesine giderek e devlet şifrenizi temin edebilirsiniz.

E Devlet -sistemine giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden bordro yazın ve bordro soruglamayı yapın.

E Bordro sorgulama ekranı için Tıkla

TEMMUZ 2019 ENFLASYON FARKI OLACAK MI?

İlk 4 aylık enflasyon farkı toplamında TÜFE 3,94 oldu.

Memurlar yüzde 4 toplu sözleşme zammı alacak ve TÜFE bu rakamı aşarsa o miktarda zam alacak.  İlk 4 aylık verilere göre henüz maaş zammı oluşmadı. Mayıs ve Haziran enflasyon rakamları açıklandığında enflasyon farkı oluşup oluşmadığı görülecek. 

TÜM MEMUR HABERLERİNDEN , MAAŞ ZAMMINDAN, TÜFE'DEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN