Memurlara Bayram İkramiyesi Hakkında Açıklama

Memurlara bayram ikramiyesi teklifi yinelendi.ç Önder Kahveci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada memurların aileleri ile birlikte boynu bükük bırakılmamasını istedi.

Memurlara Bayram İkramiyesi Hakkında Açıklama

Memurlara bayram ikramiyesi açıklaması.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. 2020 yılı Kurban Bayramına sayılı günler kala açıklamada bulunan Kahveci, memurlara bayram ikramiyesi ödenmesini istedi.

Şimdiye kadar 64 milyar TL 'lik bayram ikramiyesi ödemesi verildiğini söyleyen Önder Kahveci, bu tutarın onda birinin memurlardan esirgenmemesi gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"1-Kurban bayramına sayılı günlerin kaldığı şu zaman diliminde kamuda ikramiye almayan tek kesim olan memurlara da bayram ikramiyesi verilerek milyonlarca memurumuzun bayram coşkusunu doyasıya yaşamasının sağlanması en büyük temennimizdir.

2-Bayram ikramiyesi için 64 Milyar TL dağıtıldığını ifade eden yetkililerimiz bu miktarın 10’da birini memurlarımızdan esirgememeli, aileleri ile birlikte 10 milyonun üzerinde vatandaşımızı boynu bükük bırakmamalıdır."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA