Memura Rekor Promosyon: Tek Seferde 89 Bin 25 TL Ödenecek!

Trabzon Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 747 personeli için yaptığı maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırdı. İş Bankası ile imzalanan rekor anlaşma kapsamında personele tek seferde 89.025 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Memura Rekor Promosyon: Tek Seferde 89 Bin 25 TL Ödenecek!

Trabzon'da görev yapan kamu personeline müjdeli haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bünyesindeki 747 çalışanı için gerçekleştirdiği banka maaş promosyonu ihalesinde rekor bir anlaşmaya imza attı.

Yapılan ihale sonucunda en yüksek teklifi 89.025 TL ile sunan Türkiye İş Bankası ihaleyi kazandı. İmzalanan protokole göre, promosyon ödemesi personele 15 Kasım 2025 maaş döneminin ardından tek seferde ve peşin olarak hesaplarına yatırılacak.

Son dönemde artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon karşısında memurlar için büyük bir moral ve maddi destek olan banka promosyonları, çalışanların bütçesine önemli bir katkı sağlıyor. Bu tür rekor anlaşmalar, kamu personelinin alım gücünü bir nebze olsun artırarak ekonomik anlamda rahat bir nefes almasına olanak tanıyor.