Mayıs Ayı Ekstra Ders ve Nöbet Ücretleri Ne Zaman Ödenecek?

Mayıs ayı ek ders ödemeleri yapıldı; fakat nöbet ücretleri ödenmedi. İlgili öğretmenlerin Haziran'ın ilk haftasında ek ders ücretlerini alması bekleniyor.

Mayıs Ayı Ekstra Ders ve Nöbet Ücretleri Ne Zaman Ödenecek?

Mayıs ayı için ek ders ödemeleri yapıldı. Okul yönetimleri, ilgili hesaplamaları gerçekleştirerek ek ders sürelerini ilçe eğitim müdürlüklerine göndermeye başladılar. Ancak Mayıs ayında okulların tatil olduğu 4 gün boyunca ek ders ve nöbet ücretleri ödenip ödenmediği merak konusu.

Mayıs Ayı Ekstra Ders Süreleri Hesaplandı


Mayıs ayı için ek ders süreleri okul yönetimleri tarafından hazırlanarak hesaplandı. Öğretmenler 1 Mayıs, 15 Mayıs, 19 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde idari izinli sayıldı. Peki, bu dönemde ek ders ve nöbet ücreti ödemeleri nasıl gerçekleşti?

Mayıs ayı için hesaplanan ek ders süreleri sonucunda, bu tarihlerdeki öğretmenlerin ek ders ve nöbet ödemeleri belirlendi.

İdari İzinlerde Ekstra Dersler Ödenecek mi?


Okul yönetimleri tarafından hazırlanan Mayıs ayı ek ders sürelerine göre, 1 Mayıs, 15 Mayıs, 19 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde idari izinli olan öğretmenlere ek ders ödemeleri tamamlandı. Ancak, bu tarihlerde nöbet tutan öğretmenlerin nöbet ücretleri ödenmedi.

Ayrıca, okul yönetimleri tarafından hesaplanan Mayıs ayı ek ders süreleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi. Öğretmenlerin Mayıs ayına ait ek ders ücretlerinin Haziran ayının ilk haftasında hesaplarına aktarılması bekleniyor.