Mamak Zabıta Alımına, Alınacak Sayının 38 Katı Aday Başvuru Yaptı

Mamak Belediye Başkanlığı 2020 yılı zabıta memuru alımı ilanına başvurular sona erdi. 50 zabıta memuru alımı için 38 kat fazla başvuru oldu.

Mamak Zabıta Alımına, Alınacak Sayının 38 Katı Aday Başvuru Yaptı

Mamak Belediyesi'nden zabıta memuru alımı duyurusu.

Mamak Bleediye Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada zabıta memuru alımı başvurusunun 4 Aralık günü sona erdiğine yer verilirken toplamda 1900 kişiye yakın adayın müracaatını yaptığına yer verildi. 

MÜLAKAT TARİHLERİ

Belediye tarafından yayımlanan duyuruda mülakatların 21 Aralık günü başlayacağına yer verilerek şu bilgiler paylaşıldı:

"4 Aralık’ta sona eren başvurular bir hafta boyunca Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti. Adayların boy, kilo, ehliyet, KPSS gibi başvuru şartları değerlendirildi. Adaylara başvuru esnasında Mamak Belediyesi’nin çay, çorba gibi ikram araçları da hizmet verdi. Covid-19 tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen başvuruların ardından sınava girmeye hak kazanan adaylar, belediyenin internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Adayların sözlü ve uygulamalı sınavı da 21 Aralık’ta yine Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Sınavı başarıyla geçen 50 kişi zabıta memuru olarak göreve başlayacak. Sınavın yapılacağı tarih itibariyle 30 yaşını doldurmamış kişilerin başvurusu kabul edildi."

Mülakata girmeye hak kazananların listesi önümüzdeki günlerde belediyenin resmi internet adresinden duyurulacak.