Maliye Bakanı Nureddin Nebati Asgari Ücret Zammını Böyle Duyurdu: Yapılacak Zam En Büyük Zamlardan Biri Olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati asgari ücret zammına ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

Maliye Bakanı Nureddin Nebati Asgari Ücret Zammını Böyle Duyurdu: Yapılacak Zam En Büyük Zamlardan Biri Olacak!

Tüm asgari ücretli çalışanları ilgilendiren haberi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati verdi. Nureddin Nebati yaptığı açıklamada Temmuz ayında asgari ücrete ara zam verileceğini belirtti.

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldığı bir programda asgari ücret zammına ilişkin ayrıntılar verdi.

Temmuzda büyük bir ara zam yapılacağını belirten Nebati, normalde asgari ücrete yılda bir kez yapılır, biz Temmuz ayında ara zam yaparak asgari ücretli çalışanlarımızı koruyacağız dedi.

Proje Açıklaması

Eser ve hizmet siyasetiyle, İHA, SİHA, yerli otomobil Togg, TCG Anadolu Gemisi, Yeni Altay Tankı ve gözetleme uydusu İMECE gibi projeleri hayata geçirdiklerini belirten Bakan Nebati, "Tüm bu yatırımları, hizmetleri ve destekleri gerçekleştirirken bütçe disiplininden de asla taviz vermedik. Faiz ödemelerinin bütçe içindeki payını azaltırken vatandaşlarımıza da hizmeti sürekli kıldık" dedi.

Asgari Ücrete İlk Kez Ara Zam Yapılacak

Asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarındaki artışları ile ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Asgari ücrete bu yılın temmuz ayında da tekrar bir ara zam daha yapacağız" ifadelerini kullandı.

İkinci Tur Seçim Açıklaması

Nebati, "28 Mayıs'ta bir kez daha, her seçimde şekilden şekle girenlerin, hesaptan kitaptan anlamayan hesap uzmanlarının değil, Türkiye sevdalısı mert bir yiğidin yanında duracağız. 28 Mayıs'ta milletimizin teveccühü ve Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan, açık farkla kazanacak" diye konuştu.