KYK İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı-İşte Liste

KYK kadrolu işçi alımı başvuru sonuçları açıklandı. KYK'dan yapılan açıklamada kuraların çekildiği ve kazananların listesinin belirlendiğine yer verildi.

KYK İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı-İşte Liste

Gençlik ve Spor Bakanlığı 'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası aracılığıyla yapılan son dakika açıklamasında, kadrolu, eski gükümlü ve engelli işçi alımı kuralarının çekildiği ve kazanan adayların belli olduğuna yer verildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÜREKLİ İŞÇİ (TEMİZLİKÇİ, ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ) ALIMINA YÖNELİK KURA SONUÇLARI

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca noter huzurunda 03.09.2018 tarihinde yapılan sürekli işçi alımına ilişkin kura sonuçları http://yurtkur.gsb.gov.tr adresinde yer almaktadır.

Asıl sırada sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, isimlerinin karşısında yer alan sınav yerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları önemle duyurulur.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

LİSTELER İÇİN TIKLAYIN

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN, İŞÇİ VE PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara