KPSS Lise Sınav Tarihi ve Başvuru Tarihleri

2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı'na ortaöğretim düzeyinden girecek adayların beklediği duyurular geçtiğimiz günlerde gelmişti.

KPSS Lise Sınav Tarihi ve Başvuru Tarihleri

KPSS Lise Sınav Tarihi ve Başvuru Tarihleri

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru ve sınav tarihleri netleşti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, 2020 yılı KPSS Ortaöğretim için tarihler netleşti. Buna göre KPSS Ortaöğretim için başvuru işlemleri 21 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak, işlemler 7 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. İlgili başvuru tarihlerinde herhangi bir gerekçeyle işlemlerini yapamayan adaylar için geç başvuru sayfası 22 Eylül 2020 tarihinde açılacak adaylar bir gün içerisinde işlemlerini tamamlamak durumunda olacak. Sınav için belirlenen tarih 8 Kasım 2020 olurken, ÖSYM'nin KPSS Ortaöğretim için sınav sonuç açıklama tarihi 8 Aralık 2020 olarak belirlendi. 

Milyonlarca Memur Adayı için Sınav Tarihleri Belli Oldu

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na ortaöğretim düzeyinden girecek adaylar 2020 yılı KPSS Ortaöğretim için çalışmalarını hızlandırırken, ÖSYM'nin resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede 2020 yılına ait sınav takvimi de netleşti. Buna göre KPSS Ortaöğretim için başvuru işlemleri Ağustos ayında gerçekleşecek, sınav için belirlenen tarih ise 8 Kasım olarak bildirildi. Adaylar sınav sonuçlarına sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle kolaylıkla erişebilecek. Sınav hakkında son dakika gelişmelerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Yeni memur alımı haberleri art arda geldi. Diğer Kadın-erkek adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak için tıkla ve katılma isteği gönder.https://www.instagram.com/kamu.bulteni/

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA