Konya'da Okul Servisi Dehşeti: Yağışlı Havada Devrildi, 29 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan okul servisi devrildi. Korkutan kazada 28'i öğrenci 29 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konya'da Okul Servisi Dehşeti: Yağışlı Havada Devrildi, 29 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sabah saatlerinde yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Öğrencileri taşıyan okul servisi, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Feci kazada 28 öğrenci ve araç sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Beyşehir-Antalya karayolu üzerinde meydana geldi. Huğlu Mahallesi'nden ilçe merkezindeki liselere öğrenci götüren Durmuş K. idaresindeki servis minibüsü, yoğun yağışın etkili olduğu yolda savrularak şarampole devrildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralanan öğrencilere ve şoföre ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Kazada yaralanan 28 öğrenci ile servis şoförü, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Jandarma ekipleri, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.