Kamuda Çalışmak İsteyenlere İlan Açıldı: Hayvan Bakıcı Kadrosunda Alımlar Yapılacak İşte Başvuru Şartları

Kamuda çalışmak isteyenlere bir personel alımı ilanı da Bursa Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünden geldi. Hayvan bakıcı kadrosunda çalışmak üzere alım yapılacak.

Kamuda Çalışmak İsteyenlere İlan Açıldı: Hayvan Bakıcı Kadrosunda Alımlar Yapılacak İşte Başvuru Şartları

Bursa Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hayvan bakıcı kadrosunda çalışmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru tarihi ve şartları:

Bursa Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü personel alımı için ilana çıktı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden verilen ilana başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacak. Verilen ilana göre en az ilkokul mezunu olanlar başvurularını yapabilecekler.

ÖZEL ŞARTLAR

Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Hayvan Hastanesi vb.) açık/kapalı alanlarda çalışmasına ve bakımı yapılan hayvanların yemlenmesi, doğumu ve hastalıkları ve benzeri iş ve işlemlerin yapılmasında çalışmasına engel bir durumu olmamak.

(İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adaylar, 26.04.2023 tarihinde saat 13:00 te yapılacak kura çekimini istemeleri halinde izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bursa Uludağ Üniversitesi internet sitesinde (https://uludag.edu.tr/) ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Üniversitemiz internet sitesi (https://uludag.edu.tr) Duyurular kısmından ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Bursa Üniversitesi internet sitesi (https://uludag.edu.tr/) Duyurular kısmından daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktı.