Kamu Personellerine 3600 Ek Gösterge Zammı Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan 3600 ek gösterge zammı hakkında son dakika açıklaması geldi. Bakan Soylu, polislere, hemşirelere, din görevlilerine ve öğretmenlere verilecek ek gösterge artışına değindi.

Kamu Personellerine 3600 Ek Gösterge Zammı Açıklaması Geldi

Bakan Soylu'dan ek gösterge açıklaması

Tgrt Haber ekranlarına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , polislere 3600 ek gösterge konusuna değindi ve 4 mesleğe gelecek ek gösterge zammı hakkında son durumu aktardı.

EK GÖSTERGEDE SON DURUM NEDİR?

Canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'ya "Polisleri sevdiğinizi , önemsediğinizi herkes biliyor. Polislere 3600 ek gösterge gelecek mi?" sorusu soruldu. Bakan Soylu , bu soruya TBMM'deki ek gösterge çalışmalarında son durumla cevap verdi ve şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın net talimatı var. Buna yönelik de talimat verdiği bu konuda çalışmalar sürüyor. Zannediyorum önümüzdeki dönem içinde gereği yerine getirilecek."

KİMLERE EK GÖSTERGE VERİLECEK?

Seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, polislere , öğretmenlere, din görevlilerine ve hemşirelere ek gösterge zammı yapılacağını , ek göstergenin 3600 'e çıkarılacağını söylemişti.

EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA