Kahraman Ordumuz ve Emniyet Teşkilatımızın Göz Bebekleri 'JÖAK ve PÖH' Timleri 'Deliler' Filmini İzledi

Kahraman özel harekat polislerimiz ve Jandarma'nın göz bebeği JÖAK timleri , 'Deliler Fatih'in Fermanı' isimli filmi izledi. Polis Özel Harekat ile JÖAK Timleri 'Deliler Fatih'in Fermanı' isimli filmi izledi.

Kahraman Ordumuz ve Emniyet Teşkilatımızın Göz Bebekleri 'JÖAK ve PÖH' Timleri 'Deliler' Filmini İzledi

Türkiye Cumhuriyeti'nin terörle mücadelesinde en etkin rolleri alan EGM Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı'na mensup kahramanlar, 'Deliler Fatih'in Fermanı' filmini seyretmek için bir AVM'nin sinemasında bir araya geldi.

Salondaki yerlerini alan 90  PÖH ve 55 JÖAK, sonra filmi seyretmeye başladı. Aksiyon türündeki sinema filmi, Eflak Voyvodası Vlad Tepeş'in (Dracula olarak da bilinir) Osmanlı İmparatorluğu'nun Doğu Avrupa'daki topraklarında yaşayanlara yönelik uyguladığı zulmü sonlandırmak üzere Fatih Sultan Mehmet Han'ın görevlendirdiği 'Deliler' isimli askeri birlikte görev yapan bir grubun hikayesini beyaz perdeye aktarıyor. Filmde, Osmanlı fedailerinden oluşan birliğin düşmana karşı en ön saflarda verdikleri mücadele çarpıcı biçimde işleniyor.

Filmde kahramanca çarpışan grup, teröristlere karşı omuz omuza mücadele veren günümüz PÖH ve JÖAK birlikleri ile özdeşleştiriliyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA