Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Parkur 2020

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 yılı astsubay alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Mülakatlar ne zaman yapılacak? Parkur nasıl? İşte detaylar.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Parkur 2020

Jandarma astsubay alımı başvuru sonuçları ne zaman  açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 yılı sözleşmeli ve muvazzaf astsubay aalımı başvurulaır geçtiğimiz haftalarda alındı.

Ocak ayının son günlerinde yayımlanan ve başvurusu 4 Şubat 'ta başlayan müracaatlar 21 Şubat 2020 tarihine kadar devam etti. Başvuruların sona ermesinin ardından en çok merak edilen konu , astsubay alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı , başvuru ücretinin ne kadar olduğu ve mülakat aşamalarının ne zaman yapılacağı konuları oldu. Peki astsubay alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Mülakatlar ne zaman?

BRANŞ DAĞILIMI

Jandarma astsubay alımı branş dağılımı şu şekilde:

Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımı branş dağılımı ise şu şekilde:

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

Jandarma ve Sahil Güvenlik astsubay alımında , her branş için alınacak sayının 10 katı kadar aday seçim aşamasına çağrılacak. KPSS sıralamasına giren adaylar 50 TL olan sınav ücretini yatıracak.

Başvuru sonuçlarının Mart ayının ikinci haftasında açıklanması bekleniyor.  Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

MÜLAKATLAR NE ZAMAN?

Sonuçların açıklanması ve sıralamaya giren adayların ücreti ödemesinin ardından mülakat tarihleri duyurulacak. Mülakat tarihleri, sonuçların açıklanmasının ardından belli olacak. 

HANGİ MÜLAKATLAR VAR?

Jandarma astsubay alımında mülakat aşamaları şu şekilde:

Fiziki Kontrol,

Fiziki Yeterlilik,

Mülâkat sınavı

PARKUR

Jandarma alımında parkur videosu için Tıklayın

Astsubaylar ile bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL