Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Spor Mülakatı

Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu sona erdi. Başvurunun sona ermesinin ardından sonuçlar ve spor aşaması için bekleyiş başladı. Spor aşamasına şimdiden hazırlanan adaylar , hangi aşamalardan geçeceğini merak ediyor.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte Spor Mülakatı

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte spor mülakatı.

Jandarma Genel Komutanlığı, geçtiğimiz Ocak ayının ortalarında yayımladığı ilanında en az ilkokul mezunu adaylar arasından sözleşmeli olarak 5 bin uzman erbaş alımı yapacağınıa duyurdu. İlkokul mezunlarından KPSS 'siz, lise ve üniversite mezunlarından KPSS 50 puan şartı ile yapılan uzman erbaş alımında başvurular 31 Ocak 2021 günü sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar , başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda jandarma uzman erbaş alımında son bilgilere yer verdik.

BRANŞ DAĞILIMI

KAÇ KATI ADAY ÇAĞTILACAK?

Jandarma uzman erbaş alımında her kadro için 5 katı kadar aday çağrılacak. KPSS ile yapılan alımlarda KPSS puanına göre, KPSS'siz alımlarda ise yaşa göre adaylar mülakata çağrılacak. 

BAŞVURU SONUÇLARI

Uzman erbaş alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil. Başvuru sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

BOY KİLO TABLOSU

SPOR MÜLAKATI

Spor aşamasında adaylar 400 metre koşu, durarak atlama, mekik ve barfiks aşamasına alınacak. 

Uzman erbaş alımına başvuran diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN